۱۴۰۲ دی ۳۰, شنبه

یو پی اس باتری داخلی بخریم یا یو پی اس باتری بیرونی؟

 

یو پی اس یا Uninterruptible Power Supply از تجهیزات برق اضطراری است. در مواقع قطعی برق یا نوسانات ولتاژ، یو پی اس انرژی الکتریکی را به صورت موقت از طریق باتری یو پی اس به دستگاه‌ها و تجهیزات متصل شده فراهم می‌کند. بسته به مکان قرار گرفتن باتری، یو پی اس به دو دسته  یو پی اس باتری داخلی و یو پی اس باتری بیرونی تقسیم می‌شود. در ادامه، به بررسی این دو نوع یو پی اس می‌پردازیم و کاربردها و مزایا و معایب هر نوع را بررسی می‌کنیم. برای خرید باتری یو پی اس، حتما به نوع یو پی اس توجه کنید.

یو پی اس باتری داخلی

در برخی از انواع یو پی اس باتری یا باتری ها داخل یو پی اس تعبیه شده‌اند و به اسم یو پی اس باتری داخلی شناخته می‌شوند. یو پی اس باتری داخلی هم از نظر تعداد باتری و هم از نظر ظرفیت باتری ها دارای محدودیت است.

معمولا در یوپی اس های باتری داخلی 1 یا 2 عدد باتری قرار می گیرد. همچنین ظرفیت باتری های داخلی یو پی اس به دلیل محدودیت فضا، معمولا در بازه ی 7 آمپرساعت تا 9 آمپرساعت هستند. در این قسمت کاربردهای یوپی اس باتری داخلی را ذکر می‌کنیم.

کاربردهای یو پی اس باتری داخلی

دستگاه‌های شخصی

این نوع یو پی اس معمولاً برای محافظت از دستگاه‌های شخصی مانند کامپیوترها، لپ تاپ‌ها و دستگاه‌های الکترونیکی استفاده می‌شود.

شبکه‌های کوچک

در شبکه‌های کوچک خانگی یا دفاتر کوچک، این یو پی اس‌ها به عنوان یک حفاظت ابتدایی برای تجهیزات الکتریکی عمل می‌کنند. مدت زمان تامین انرژی بک آپ توسط باتری های داخلی بسیار محدود است.

مزایای یو پی اس باتری داخلی

کم‌حجم و جمع‌وجور

باطری داخلی این یو پی اس‌ها به طور معمول کم‌حجم و قابل حمل هستند و وزن زیادی ندارند.

راحتی نصب

نصب این نوع یو پی اس ها برای مشتری ها بسیار ساده است و نیازی به فضای اضافی برای باطری ندارد.

معایب یو پی اس باتری داخلی

ظرفیت محدود باطری

به دلیل فضای محدود داخل دستگاه، ظرفیت باطری این یو پی اس‌ها ممکن است محدود باشد.

کاهش طول عمر باطری

از آنجا که باطری درون دستگاه است و تحت تاثیر شرایط داخلی قرار دارد، ممکن است طول عمر باطری کاهش یابد.

یو پی اس باتری بیرونی

در برخی از انواع یو پی اس، باتری یا باتری ها بیرون یو پی اس قرار می‌گیرند و به اسم یو پی اس باتری بیرونی (باتری اکسترنال) شناخته می‌شوند. یو پی اس باتری بیرونی نه از نظر تعداد باتری و نه از نظر ظرفیت باتری ها، محدودیتی ندارد.

معمولا ظرفیت باتری در یوپی اس های باتری بیرونی، با توجه به مدت زمان موردنیاز برای بک آپ تجهیزات انتخاب می‌شود. همچنین تعداد باتریها در یو پی اس باتری بیرونی به دلیل وجود فضای کافی، قابل افزایش است. در این قسمت کاربردهای یوپی اس باتری بیرونی را ذکر می‌کنیم.

کاربردهای یو پی اس باتری بیرونی

سرورها و تجهیزات حرفه‌ای

این نوع یو پی اس معمولاً برای محافظت از تجهیزات حرفه‌ای مانند سرورها، تجهیزات شبکه، و سیستم‌های ذخیره‌سازی استفاده می‌شود ومدت زمان بیشتری از تجهیزات پشتیبانی می‌کند.

مراکز داده

در محیط‌های مراکز داده، یو پی اس با باطری بیرونی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است تا از اینکه قطعی برق به تجهیزات مهم اعمال شود، جلوگیری کند.

مزایای یو پی اس باتری بیرونی

ظرفیت باطری بیشتر

این یو پی اس‌ها به دلیل استفاده از باطری بیرونی دارای ظرفیت بیشتری برای ذخیره انرژی هستند.

طول عمر باطری بهتر

باطری بیرونی تحت شرایط بهتری قرار دارد که می‌تواند به طول عمر آن کمک کند.

معایب یو پی اس باتری بیرونی

حجم و وزن بیشتر

باطری بیرونی این یو پی اس‌ها باعث افزایش فضا و وزن دستگاه می‌شود که ممکن است برای برخی محیط‌ها مشکل‌ساز باشد.

پیچیدگی نصب

نصب این یو پی اس‌ها ممکن است نیازمند فضای اضافی و کابل‌کشی بیشتر باشد. همچنین پروسه نصب باتری ها حساس و زمانبر است.

انتخاب بین یو پی اس باتری داخلی و یو پی اس باتری بیرونی

هرکدام از این دو نوع یو پی اس مزایا و معایب خود را دارند و انتخاب بین آنها بسته به نیازها و شرایط خاص هر محیط الکتریکی متغیر است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

کاربرد باتری برای وسایل نقلیه برقی

  وسایل نقلیه برقی اصولا به عنوان تنها منبع تامین انرژی به باتری هایشان متکی هستند. در برخی از تجهیزات نقلیه برقی، نوعی سوخت جایگزین به عنوا...